Werkwijze

Wat moet je allemaal weten als wij een fotoreportage gaan doen??

Nadat jij een reservering hebt gemaakt voor een bepaalde datum en tijd, neem ik contact met je op. Ik wil graag wat dingen weten over jouw maatje, die we vast gaan leggen. Ook ben ik benieuwd naar jouw wensen en verwachtingen, zodat ik daar rekening mee kan houden. Natuurlijk gaan we op zoek naar een mooie en/of vertrouwde omgeving voor een zo mooi mogelijk resultaat. Er zijn heel veel mooie plekjes vaak ook dicht bij huis of stal.

Je kan altijd gebruik maken van mijn fotohalster of showlijnen, deze kunnen weggewerkt worden, zodat het lijkt of jouw topper los staat.

Als je vragen hebt dan kan je deze ook altijd stellen via de mail of via WhatsApp (06-57 13 12 28).

Op de afgesproken datum neem ik alle tijd voor jou en je maatje. Haastige spoed is zelden goed.

Wat doen we bij slecht weer?

Als het regent, hagelt of verschrikkelijk hard waait dan verzetten we de reportage naar een betere datum. Bewolking of een waterig zonnetje is eigenlijk perfect weer.

Nadat de foto’s gemaakt zijn, probeer ik je binnen 24 uur een voorproefje toe te zenden. Dan kan je alvast een beetje genieten. Binnen een week krijg je een privé galerij waaruit jij de foto’s kan kiezen die jou het meeste aanspreken. Tegelijkertijd krijg je dan ook de factuur. Na betaling worden de foto’s professioneel nabewerkt. En ontvang je deze, binnen de afgesproken termijn, op origineel en webformaat.

Mocht je andere wensen hebben? Laat het me weten!

Op alle fotoreportages zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze altijd even door, om verwarring te voorkomen.